måndag 17 juni 2013

Roadtrip, Falkenberg och SM 2013

Oj oj oj vilken helg!
Vet knappt vart jag ska börja...

I fredags tog jag och Elin vårt pick och pack och reste neråt i landet. Vädret var perfekt för långfärda resa - svalt men ändå fint. Vi poppade musik och hade det bra. Resans mål var SM i agility nere i Falkenberg. Det coola pumilaget Same thing different names hade kvalat i år och då måste man ju åka och heja! Turen hade vi på vår sida då SM i år hölls just i Falkenberg där också Elins svärföräldrar har sommarstuga - HIGH FIVE! Vi var nere på plats vid 17-tiden och pumilaget var redo för sin start. Det var ca 20 lag allt som allt och våra krulliga racerråttor sätter nollan och ligger som tredje bästa inför finalen på lördagen! Saliga åkte vi till stugan och klämde en burgare. Vi avslutade kvällen med en kvällspromenad vid havet, där vi även fick bevittna solnedgången. Magiskt.

På lördagen vaknade vi till ett strålande väder och humöret var på topp. Nervositeten var även den på topp...tredje bästa...håller de idag så kan det ju faktiskt bli pallplats! Men ingen vågade hoppas. När lagen gick in en efter en så steg spänningen i pumifanklubben på läktaren vill jag lova. De ledande lagen startade alltså sist. När det var vårt lags tur så börjar de med att diska första hunden. Åh nej...Nu måste de andra tre sätta nollor annars är det kört. 

Och tror ni inte att de gör det!! Alla tre! Vilken prestation!

Men ropa hej kan vi inte göra än. Två lag återstår, varav ett är superduktiga och vann SM förra året. Men om det var nerver eller annat som spökade vet jag inte, men de sullade i alla fall bort sig och Same thing different names tog GULD!! SM-guld till pumisarna!! Åh, vi var saliga på läktaren! Tårarna var nära när de sprang ärevarv och tog emot publikens jubel. Älskar den här sporten! Alla stöttar och hejar på varandra, även om man också är konkurrenter - så fint. På kvällen firade vi med grillning och rosé.

Utsikt från stugans baksida

Elin multitaskar

Havet!

Livsnjuter

Först på plats innan laget drar igång

Falkenbergs IP


En av de duktiga deltagarna i laget Same thing different names, Lasse och Myzlih

Tack alla, och framförallt Elin för en underbar helg!


  

1 kommentar:

  1. Bästa helgen på läääääääänge! Tack för allt!

    SvaraRadera