måndag 29 oktober 2012

Pumpor, ljus, mörker och lite buuu!



Nu närmar sig en av familjen Sandström Rimsbos favorithögtider!
(Eller jag kan inte föra Lillkiddons talan då hon nog inte har hunnit bilda sig någon uppfattning i frågan)
Jag pratar självklart om Allhelgona/Halloween
Och ja, jag vet att de inte har något med varandra att göra, typ. 
Men jag älskar att besöka kyrkogården på allhelgona och se hur allt fullkomligt badar i levande ljus! Sen fixar man lite på mormor och morfars grav, och skickar en extra tanke. Fint och mysigt.

Sen är Halloween med utklädning, pumpor, Tim Burton och massa läskigheter inte heller helt fel - enligt mig :) Passar bra in för årstiden. Som ni ser på bilderna så är förberedelserna redan igång här hemma!

Annars? 
Jo. Jag har skrivit en delfråga i min tenta idag. Check och klart! Resten av tentan ska jag skriva på onsdag, sen är det dags för tredje och sista delkursen nästa vecka. Oj vad tiden rusar...Imorn ska jag tentaplugga hemma hos den bästaste pluggvännen man kan ha - L i n d a.

I helgen har Martin fått massor gjort i källaren, så det närmar sig nu. Sakta men säkert och jag kommer hoppa och jubla högt när detta är klappat och klart. 

Jo en annan sak. Snön med stort S kom idag och faller fortfarande. Dock är den väldigt blöt så jag bävar för vart detta kommer leda, nämligen plaskigt skitväder! FY för sådant asså! Om snön prompt ska komma, så kan det väl ändå vara pudrig kall gnistrande snö. 
Snälla rå??









1 kommentar:

  1. Ja, visst är Allhelgona och Halloween mysigt. Riktigt höstigt :)

    SvaraRadera