tisdag 23 oktober 2012

Varberg

När jag då F I N A L Y kom fram till Varberg så blev allt bara bra, och bortglömd (nästan...) var den hemska resan ner.

När jag kom fram så fick jag först och främst ett glas vin, och redan då var mycket av föregående timmar bortglömda ;) Sen blev jag bjuden på kött och potatis i ugnen, beasås och sallad. 
Elin och Martin vet hur de ska få Martina på bra humör! Ella var också nöjd. Väldigt nöjd! Precis den här helgen var hon i sitt höglöp och valde genast ut Julle som partner. Intet ont anande om att han är knipsad försökte de båda med massa knep för att det skulle leda till något resultat, men icke. Lika besvikna varje gång! Haha! Efter en fredagkväll med brasa, levande ljus, chips och vin sov jag sött kan jag säga. På lördagen åkte vi till Halmstad för att besöka Anna och Lasse som har Skallabackens uppfödning av pumi. Elin ska nämligen om ynka nio dagar få hem en valp därifrån. Spänningen är oliiiidlig kan jag meddela. Och hon har valt (lite tack vara undertecknad, hehe!) en sådan fantastisk uppfödare! Helgoa människor. Elin flyttar "hem till Dalarna" igen till våren, och det ska bli så kul att ha en nära som har samma intresse och ras (hur många har pumi liksom??!) som jag. Vi kommer ha väldig stor nytta av varandra - och vänskapen får vi inte glömma heller = bra att ha kan jag känna ;) På söndagen tog vi det lugnt. Åt frukost och latade oss. Alltså. Hur uppskattat är det inte att få äta frukost själv, UTAN att servera barn stup i ett så att man knappt hinner äta något själv??! Jo, det ska jag berätta. ASSKÖNT! Det är vad det är. Så, nu vet ni det. Sen efter detta latande, tog vi en promenad med hundarna vid vattenbryten. Och när jag säger vatten menar jag HAVET! Älskar verkligen havet, och Elin och Martin bor alldeles bredvid. De vaknar liksom med utsikten på bilden längst ner. Åh, den avunden! 








Resan hem gick tyvärr inte som på räls den heller. Men blev "bara" två timmar sen den här vändan.
SJ ska i alla fall få hosta upp ersättning för detta.
Jajamen!
Amen.


3 kommentarer:

  1. Dumma SJ! Men vilken superbra helg vi fick som sagt! Nu kan man ju knappt låta bli att längta tills vi flyttar upp igen :) Till jul när vi kommer hem så tänkte jag ge dina barn ett uppdrag - barnträna Lili ;) Kram

    SvaraRadera
  2. Ska man verkligen flytta tillbaka när man bor vid det vackraste man kan göra nämligen havet :)Mamma

    SvaraRadera
  3. Ja visst är havet vackert, så rofyllt! Men Siljan får duga! :) En sommarstuga vid havet vore något för mig!

    SvaraRadera