måndag 17 december 2012

Vintriga äventyr


Äntligen har Elin kommit upp för lite jullov! I lördags åkte jag och Rasmus till bygda för att hämta upp henne. I hallen blev vi överfallna av den sötaste lilla pumibebisen! Självklart galen, men så glad och pussig :) Ja, sugen blev man...Efter pussandet åkte vi vidare till Siljansnäs för att pyssla om Leo. Det blev även en lite ridtur i virvlande snö för Storkiddon!

I söndags var vi till Granberget med Kerstin, Per och Matilda. Storkiddon lärde sig bromsa, vilket känns som en bra start :) Han kämpade på bra, duktiga killen! Lillkiddon åkte pulka, och fick även följa med pappan upp i liften och åkte mellan hans ben ner för backen. Hon tjöt av skratt och blev djuuuuupt besviken när pappan åkte upp utan henne. Hon hade lätt velat spänt på sig ett par skidor hon också.

Mmmm...korv!

Wohoo!

I morgon har vi jour på dagis. Martin ska dit på morgonen och ha musiksamling med kidsen. Jag tar över efter det och blir kvar till efter lunch. Sista seminariet på onsdag innan lite "jullov", ska hinna se två filmer och läsa lite tills dess är det tänkt. 



1 kommentar: