tisdag 8 januari 2013

Sista lovveckan



Jag var mycket ensam med barnen sista veckan på lovet, då Martin jobbat. Det blev många små promenader lite då och då. Munnarna går i ett på barnen och själv går man mest bara och säger "Jaha? Jasså? Ja så är det nog. Mmm. Haha!" Lillkiddon hon snackar så man får skavsår, till och med Storkiddon blir tyst när hon är med. 

"Mamma! Fyyplaaan!" Hon hör flygplan heeeela tiden - why, kan man ju fråga sig.
"Biiil kommer! Akta foten!" Ja, varför inte liksom? 
"Mammus, vänta mig!" Mammus = Rasmus.
"Haha, oj! Atid subbla, haha" Atid = Astrid. Subbla = snubbla.

And so on and on and on...
Storkiddon springer mest omkring och leker Harry Potter, gömmer sig, ropar och gömmer sig igen. Skrattar lite hånfullt och säger "Nu undrade du vart jag var va! Jag blev osyndlig". Man skrattar lite och verkar imponerad, trots att man vare sig man ville eller inte har vetat exakt vart han varit hela tiden. 

Ja, barn. Underhållande!



Vi har lagat otroligt mycket kyckling den här veckan. Varför vet jag inte. Slumpen? Hur som helst så har det inte gjort det minsta, för det har varit så S J U K T gott! Bilden ovan är kyckling grön curry, med hemmagjord currypasta. Mmm! Sen har vi även gjort lite indiska rätter, chickan tikka mansala och en annan med kyckling i yoghurtsås. Åh, symfoniorkester i munnen I tell you!


I helgen har jag hjälp Martin att lägga tramp på några filmscener. Har gjort det förr och tycker att det är otroligt kul! Man får liksom gå in i karaktär och försöka härma steg och rörelser. Skitkul! Jag har hört ryktas om att regissören var imponerad av mitt arbete - high five på det!

Nu är vi tillbaka i vardagen.
Kidsen är glada över att få börja dagis igen, och jag har dammat av skolböckerna och tagit nya tag.



2 kommentarer:

  1. Vilken fin mössa Rasmus har på sig! "Akta foten" - haha! Underbart. Och vad spännande att vara med och spela in ljud. Filmstjärna :)

    SvaraRadera