onsdag 6 februari 2013

Så där ja!

Då har vi, hela familjen varit i influensaträsket. Det var väl si så där kul.

Martin insjuknade förra veckan, typ i onsdags tror jag. I min värld av blommor så trodde jag att han skulle bli kry(are) till helgen så att jag kunde åka och tävla med Ella på lördagen. Men icke sa nicke. Att ta hand om två kids när man har feber? Nej tack, sa han och jag förstod honom ju. Kanske var det lika bra, då jag började känna mig hängig på eftermiddagen och på kvällen hade jag feber och låg nerbäddad...Det blev värre under natten, och då passade även barnen på att få feber. Båda två hade 40 grader. Sen har jag legat som i en dimma, medan Martin har slitit och varit ground control här hemma med en sjuk fru och två sjuka barn. Snälla mamma tog hand om hundarna, och snälla Kerstin och Per kom med matkassar! 

Ja.
Så det är väl det vi har haft för oss i helgen. 
Tror inte vi ska testa på att göra det nästa helg faktiskt. 

Nu är vi feberfria med barnen är hemma från dagis fortfarande. De är rätt slut. Jag fick en kickspark rakt in i skolarbetet, som jag så klart hamnade efter med på en gång. Hade seminarium i förmiddags där vi skulle hitta inspiration och ämne till en berättelsen vi ska skriva. Hitta din skrivprocess! Känn ditt ämne! Tänk på det och det och det! Ja, det gick runt i mitt redan snurriga huvud. Men jag lyckades trycka ur mig ett ämne, out of the blue - kanske har jag fortfarande feber? ;) Martin den stackarn, måste jobbar som ett djur nu framöver för att ta igen de här dagarna.






1 kommentar:

  1. Huh! Matdröm att bli sjuka allihop! Innan man fick barn så kunde det nästan vara lite skönt att vara sjuk ibland, mysigt att få bädda ner sig och glo på film å sådär, men nu dör man ju hellre. Vansinnigt jobbigt att ta hand om någon annan när man knappt orkar ta hand om sig själv. Skönt att ni är på bättringsvägen nu i alla fall :) kram!

    SvaraRadera