måndag 26 november 2012

Trött.se

Okey.
Min 27-åriga kropp är tydligen inte speciellt van vid att vara uppe på nätter och parta. Nej nej.
I lördags hade vi fest för föräldrar och personal på vårt dagis. Vi har en fest på hösten och en på våren. Dels för att det är ett bra och trevligt sätt för nya familjer att lära känna oss gamla, och dels för att vi alla tycker att det är allmänt kul och vi gillar att umgås. Jag är med i festgruppen så jag var med att arrangera det hela. Den här gången höll vi till på Åsledens toppstuga - sjukt fint ställe! Synd bara att man inte såg så mkt av utsikten då det var så mörkt, men vi såg Leksand och Rättvik i form av små små glimmande lampor - rätt fint det också!

När folket kom fick de en välkomstdrink, och under glasen hade vi skrivit en siffra. Hade man siffran 1 var man förrätt. Hade man siffran 2 var man varmrätt, och siffran 3 stod för efterrätt. Vi i festgruppen hade alltså innan beställt mat från en krögare där vi hade valt ett tema (skogen) och så plockade han ihop det han tyckte passade in. Grupperna fick varsin låda med ingredienser och ett recept, sen var kockarna igång i köket! Stämningen var på topp och det blev riktigt lyckat. Det blev en kantarellsoppa till förrätt. Kalv med klyftpotatis, rotfrukter i ugnen och en puré med palsternacka och kronärtskocka till varmrätt. Till efterrätt fick vi saffranspannakotta med lingon och päron, så jäkla G O T T! Alla var så duktiga och samarbetade så bra. Det enda som inte var så bra var att det blev väldigt sent med maten, vi började kl 18 och hade inte ätit klart förrän efter 23...

Efter maten hade vi lite introtävling och sen umgicks vi, dansade och skrattade hela natten lång!
Jag och M var hemma kl 3.30...fatta! Så sent har jag inte varit ute sen min ungdoms glada dagar...Vi sov till 11 dagen efter men jag var fortfarande helt död. Fortsatte vara död resten av dagen på söndagen, och tröttheten hänger kvar idag. Har en bok som ska läsas ut, helst till imorn men har typ somnat varje gång jag försökt. Ska dock ta en chansning till nu.




Barnen sov hemma hos mamma och pappa och det hade inte varit några problem alls. Min bror var också där i helgen så Storkiddon hade det extra roligt med nagellacksmåleri och playstation-spelande!


Fru trött.se ska nu försöka läsa lite innan hon däckar.
Hej hej.



1 kommentar:

  1. Kul med fest! :) och roligt det där med maten. Men förstår att du är trött, herrejösses! Jag hade inte varit vaken än! Kram!

    SvaraRadera