måndag 21 januari 2013

Motvals

Börjar ny kurs imorgon. 
Tydligen. Såg det först nu på morgonen.

Förra veckan låg inte schemat uppe. Jag kollade dock inte i fredags då jag satt i tenta mellan 9-15, var med andra ord slut.se och orkade inte ens titta på en dator resten av dagen. Försökte ta mig in på Högskolans hemsida i helgen, men icke. Den låg nere. Va bra...första gången är viktig att gå på pga den lilla anledningen att man typ blir petad från kursen om man inte är med då. Fick dock fram schemat  nu på morgonen. Det jobbigaste schemat i världshistorien. Olika dagar varje vecka. Miljoner uppgifter och studiegruppsträffar där i mellan. Det strular till det för oss då Martins schema också är fullsmockat. Han har två kurser på högskolan + en film att ljudlägga. Han jobbar dagar och nätter. Lillkiddon blev sjuk i tisdags. Till en början bara hostig på nätterna, så det såg ut att bli kortvarigt. Men nej. Hon fick feber på torsdagen och har varit sjuk sen dess. Hon har varit vaken på nätterna och hostat, varit arg och irriterad och det smittar av sig på oss föräldrar. Humöret har inte varit på topp med andra ord. I dag är Storkiddon hemma. Han började hosta i natt.

Hej roliga tider!

Jag har försökt packa i helgen. Har rensat garderoberna (har lite kvar). Slängt sådant som ingen vill ha och som inte går att sälja pga trasigt eller slitet. Blev ganska mycket som ges bort till försäljning också. Var skönt att rensa och kasta, speciellt när man mår lite si så där. Då gillar jag att rensa. Känns skönt inombords på något vis. Blev i a f några kartonger som väntar på att få åka till Västannor. 

Idag ska jag försöka få tid till att göra uppgifterna som ska göras till första träffen i morgon. Samtidigt som jag ska roa barn, rasta hundar och laga mat. 

Nä, usch. Detta blev inget trevligt inlägg, men så är det just nu. 
Lite motvals.


3 kommentarer:

  1. Life is life. Det du gör bra är att du accepterar det, att just nu är livet såhär och det känns tungt. Den som motarbetar och sopar situationen under mattan får ångra sig senare.

    Efter regn kommer solsken!! <3

    SvaraRadera
  2. Vi kan ju ta med Rasmus från dagis någon dag om det inte hinns med i schemat för er, just let us know. Astrid så klart också, vet bara inte om hon skulle vilja det....
    Ella

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack va snälla ni är Ella! Rasmus skulle gärna vilja följa med er hem, tyvärr är han förkyld nu. Men vi får bestämma nån dag när han är frisk!

      Radera